12.3.2014

Z Hotel NYC


Kun me oltiin varattu lennot häämatkaa varten, alettiin etsiä hotellia New Yorkista. Mitään hääsviittiä me ei kaivattu, mutta haluttiin kuitenkin panostaa vähän enemmän, kuin ihan yksinkertaisimpaan ketjuhotellin huoneeseen. Aluksi suunniteltiin, että otettaisiin hotelli ihan Manhattanilta, mutta siinä googlaillessa törmättiin johonkin muuhun...

Z Hotel NYC nousi lopulta parhaaksi vaihtoehdoksi, joten varattiin huone sieltä. Vaikka hotelli ei ole Manhattanilla vaan Long Island Cityssä, ilmainen kuljetus keskustaan ja takaisin tunnin välein ja Manhattania edullisempi hintataso tasasi puntit sijainnin kanssa. Muutoin hotellissa viehätti kuvien perusteella persoonallinen sisustus, mahdollisuus aamupalaan hotellilla, loistavat arvostelut TripAdvisorissa ja ennen kaikkea loistava näköala. Kaikista huoneista on näköala joen yli Manhattanille ja Queensboro Bridgelle ja kesäisin hotellin katolla toimii baari. 


Reissun jälkeen voin vain todeta, että valinta osui ihan nappiin. Palvelu oli koko ajan erittäin ystävällistä, näköalat kuudennesta kerroksesta odotetusti loistavat ja homma pelitti muutenkin kaikin puolin. Huone oli pieni, mutta mukava, sänky ja tyynytkin juuri mun makuun. Erityisesti mä tykkäsin tuosta seinämaalauksesta, joka on kuulemmajoka huoneessa erilainen. Käytiin myös muutaman kerran syömässä hotellin ravintolassa iltaisin, ja ei voi kuin kehua burgereita. Hintataso ei ravintolassakaan ollut paha, en muista että listalla olisi ollut yhtäänyli 20 dollarin annosta. Kuljetus keskustaan ja takaisin oli aina ajallaan, vaikka pari kertaa minibussi tulikin täyteen, jolloin hotellilta lähtiessä saatiin toinen kyyti ja kaupungilta lähtiessä odotettiin parikymmentä minuuttia, että kuski tuli uudestaan hakemaan. Hotelli järjesti edullisen kyydin myös lentokentälle lähtiessä. Kyyti olisi kuulemma ollut mahdollista saada jo saapuessa kentältä hotellille, mutta ei tajuttu edes tiedustella sitä etukäteen.


Pientä miinusta hotellille tulee siitä, että huoneen huonoäänieristys kadulle päin ja kovaääninen ilmastointi häiritsivät vähän unta sekä siitä että aamupalalla ei ollut tarjolla ollenkaan tuoreita hedelmiä tai vihanneksia. Kaiken kaikkiaan oltiin kuitenkin tosi tyytyväisiä, ja puhuttiinkin jo, että jos ja kun lähdetään New Yorkiin seuraavan kerran, mennään samaan hotelliin.

3 kommenttia:

 1. Kivoja nää sun matkakuvat :) Toki muutkin kuvat on hyviä, mutta näistä tulee kunnolla matkakuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :DVoi kuule, ku itellä on matkakuume ollu taas jo lentokentältä asti :D

   Poista
 2. Oletko vain blogilomalla vai lopettanut kokonaan päivittämisen? :-(

  VastaaPoista

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita :) Kaikki asialliset viestit julkaistaan.